Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close
  RSS

  Blog

  Nyt støbejernskatalog - se vores store udvalg af brøndgods
  Klik på billedet og se vores store udvalg af karme, dæksler, riste, kuppelriste, rendestenskarme, skjulte brønddæksler samt topringe, karme og dæksler i genbrugsplast i vores nye støbejernskatalog
  Faskiner, regnvandskassetter og regnvandstunneller
  En faskine, regnvandskassette eller regnvandstunnel er en art hulrum, der graves ned i jorden. Du kan aflede regnvand fra eks. tage til kassetten, som derefter stille og roligt vil sive ned i grundvandet. Dermed kan du være med til at nedsætte belastningen på kloaksystemet. Det er også en miljøbevidst løsning, da der med en regnvandstunnel udledes mere vand til grundvandet.
  Jeg har fået rotter – hvad gør jeg?
  Har du fået ubudne gæster - rotter? Læs her, hvad du skal du skal gøre, hvis du har fået rotter - inden rotterne gør stor, dyr skade på dit kloaksystem.
  Dræn omkring hus
  Oldebjerg tilbyder alt, hvad du skal bruge til at lægge dræn omkring dit hus. Det kan være en god idé at lægge dræn, hvis du har problemer med fugt i kælderen eller soklen. Læs mere om hvilke produkter, vi tilbyder, her.
  Letvægtsdæksler, topringe, brøndringe og kegler
  Oldebjerg tilbyder et udvalg af lette dæksler i enten genbrugsplast eller SG-jern. Vi sælger bl.a. letvægtsdæksler til folk, der har gamle, tunge betondæksler på deres brønde. Så kan man selv løfte dækslet af og holde øje med brønden. Desuden fører vi også et stort udvalg af topringe, brøndringe og kegler i genbrugsplast, som er lette, således du nemt kan udligne niveauforskellen mellem terræn og brønd. Deres lave vægt gør, at du selv blot kan lægge ringene eller keglerne ovenpå brønden og evt. lægge et letvægtsdæksel ovenpå.
  Regnvandshåndtering – spar på miljøet
  Hos Oldebjerg tilbyder vi mange miljøbesparende løsninger til eks. at genbruge regnvand eller at nedsive regnvand til grundvandet. Der er utrolig mange fordele ved at genbruge regnvand, idet du kan spare på grundvandet og dermed miljøet og dine penge. Her vil vi skrive lidt om hvilke muligheder, vi tilbyder inden for regnvandshåndtering.
  Genbrug regnvand til havevanding
  Frygter du, at sommeren bliver ligeså tør som sidste år? Her kan du læse mere om, hvordan du kan genanvende regnvand til bl.a. havevanding.
  Tak for opbakningen til vores åbent hus-arrangement
  I fredags afholdte vi åbent hus i vores Aarhus-afdeling med besøg fra nogle af vores trofaste leverandører - bl.a. Byggros, HL muffer og Sondrup Bilcenter. I den forbindelse vil vi gerne takke alle, der kom forbi til en snak og en grillpølse. Vi håber, at alle fremmødte havde en god oplevelse - det havde vi i hvert fald!
  Ny, kompakt fedtudskiller
  Oldebjerg lancerer en ny fedtudskiller – Prima – der er fritstående og yderst kompakt. Dermed kan køkken- og fødevarevirksomheder med trang plads eller virksomheder, der ikke har mulighed for at grave en fedtudskiller ned, også udskille fedt fra spildevandet.
  Flere og flere kommuner og forsyninger vælger vores støbejern
  Gør som flere og flere kommuner og forsyninger - køb støbegods hos os! Alle vores støbejernsprodukter bliver testet på Teknologisk Institut. Produceret iht. EN-124-2. Egenproduktion uden fordyrende mellemled