Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close
  RSS

  Blog

  Genbrug regnvand til havevanding
  Frygter du, at sommeren bliver ligeså tør som sidste år? Her kan du læse mere om, hvordan du kan genanvende regnvand til bl.a. havevanding.
  Tak for opbakningen til vores åbent hus-arrangement
  I fredags afholdte vi åbent hus i vores Aarhus-afdeling med besøg fra nogle af vores trofaste leverandører - bl.a. Byggros, HL muffer og Sondrup Bilcenter. I den forbindelse vil vi gerne takke alle, der kom forbi til en snak og en grillpølse. Vi håber, at alle fremmødte havde en god oplevelse - det havde vi i hvert fald!
  Ny, kompakt fedtudskiller
  Oldebjerg lancerer en ny fedtudskiller – Prima – der er fritstående og yderst kompakt. Dermed kan køkken- og fødevarevirksomheder med trang plads eller virksomheder, der ikke har mulighed for at grave en fedtudskiller ned, også udskille fedt fra spildevandet.
  Flere og flere kommuner og forsyninger vælger vores støbejern
  Gør som flere og flere kommuner og forsyninger - køb støbegods hos os! Alle vores støbejernsprodukter bliver testet på Teknologisk Institut. Produceret iht. EN-124-2. Egenproduktion uden fordyrende mellemled
  Boligafløb i nyt perspektiv!
  Nye features der sikrer dig et flot og funktionelt afløb. Dag efter dag.
  Slip for oversvømmelse af kælderen med et højvandslukke!
  Slip for oversvømmelse af kælderen med et højvandslukke! Når der regner stærk udenfor sker det tit, at kloakkerne ikke kan følge med. Dette kan resultere i oversvømmelse af kælderen. Hvis man har en gang prøvet at have ildelugtende kloakvand i kælderen ved man hvor ubehageligt det er. Men løsningen er simpel med et højvandslukke.
  Genanvendelse af regnvand i hus
  Du kan spare op til 50% af dit drikkevand, hvis du genanvender dit regnvand. Du kan eksempelvis bruge regnvand til toiletskyl, tøjvask, havevanding, rengøring og bilvask. Du skal blot opsamle dit regnvand i en regnvandstank.
  Mini hybridfilter fjerner ildelugt fra tanke og anlæg
  Hvis du har problemer med lugtgener fra udluftningskanalen fra din septik- eller bundfældningstank og minirenseanlæg, har vi løsningen. Lugt fra udluftningskanalen er et normalt problem, da der i anaerobe miljøer kan dannes svovlbrinte, som er meget ildelugtende. Oldebjerg leverer nu dette mini hybridfilter, så du kan undgå denne stank. Hybridfiltreret indeholder aktivt kul, som kan nedbryde svovlbrinte.
  Bor du i et område uden offentlig kloakering?
  Mange danskere bor steder, hvor der ikke er offentlig kloakering. De skal iht. Miljøbeskyttelsesloven derfor rense deres spildevand. Det kan også være, at der ikke er offentlig kloakering i dit sommer- eller kolonihavehus. Her kan du læse lidt om, hvordan du bl.a. kan rense dit spildevand. Der findes nemlig flere former for spildevandsrensning, bl.a. et nedsivningsanlæg
  Din guide til pumper
  Oldebjerg har et kæmpe udvalg af pumper, hvad enten det er entreprenørpumper, havepumper, dykpumper, vandpumper, spildevandspumper og pumpebrønde. Læs mere om dem her og få et overblik over, hvilken pumpe du skal bruge.

   

   

   

  oldebjerg e-mærket 

  Oldebjerg.dk er e-mærket.

  e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.