Hvem husker ikke den ekstremt tørre sommer sidste år? Mange landmænd, men også husejere, havde store problemer med den manglende regn. Måske var derfor en idé at genanvende regnvandet til havevanding? På den måde kan man, hvis sommeren bliver meget tør, vande sine planter uden at skulle ofre ens dyre postevand – hvis det overhovedet er lovligt. Mange vandværker indførte nemlig sidste år vandingsforbud.

Med et regnvandsanlæg kan du opbevare store mængder regnvand – eks. fra forsommerens mange skybrud. På den måde er du sikret, at dine planter ikke lider, hvis der igen i år kommer længere tørkeperioder.

Tænk på miljøet – og spar på vandregningen

Hos Oldebjerg går vi op i at give dig miljørigtige løsninger, der gør det nemmere – og billigere – for dig at være miljøbevidst. Vi tilbyder bl.a. løsninger til genanvendelse af regnvand til eks. havevanding. Du finder vores forskellige produkter her:

Du finder regnvandsanlæg bestående af en samletank, et filter opføring, tætningsringe og dæksel. Du kan både få disse løsninger med 3000 l og 5000 l samletank.

Med disse løsninger kan du altså opbevare regnvand i en tank, som du så senere kan anvende til eks. havevanding. På den måde har du gratis vand tilgængeligt under tørkeperioder.

Genanvend regnvand – både i hus og have

Desuden tilbyder vi også forskellige løsninger til at genanvende regnvand i dit hus; eks. til toiletskyl, tøjvask og bilvask. Det kan du læse mere om i dette indlæg.

Du kan se vores komplette løsninger her:

De indeholder en forstærket samletank på enten 3000 eller 5000 liter, filter, pumpe, kontrolsystem, rør/slanger, fittings, opføring, tætningsringe og dæksel.

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud, gode råd og vejledning på 57849023.