God forretning. Sammen.

Oldebjerg er en grossistvirksomhed, som sælger varer og løsninger til projekter inden for vand og afløb. Vi har åbent kl. 06.30 – 16.00 mandag – torsdag og 06.30 – 15.00 fredag og så har vi nogle af Danmark´s mest velforsynede lagre. Vi har alt til dine VA projekter.

Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at få succes med deres forretning. Derfor kan du købe alt, hvad du skal bruge til et projekt, hos Oldebjerg. Det løser mange af dine logistiske udfordringer, og så betyder det, at du sparer både tid og penge, som du kan bruge på at gøre din forretning endnu bedre.

Mange af vores kunder har vi haft i mange år. De handler hos os igen og igen, bl.a. fordi vi har en god service og fair priser, men især fordi begge parter vinder, ved at vi laver forretning sammen. Derfor arbejder vi målrettet på at opbygge langvarige forretningsforhold, bl.a. ved at belønne vores kunder for deres loyalitet.

Hos Oldebjerg arbejder vi konstant på at udvikle og effektivisere vores forretningsgange, og på at kvalitetssikre, så vi altid leverer det vi har lovet, til tiden. Men vi effektiviserer også for at gøre samarbejdet mere enkelt for vores kunder. Det gør vi bl.a. ved at finde nye og bedre løsninger på kendte udfordringer, i tæt dialog med vores kunder. Har du et behov, eller mangler du nogle løsninger til dine projekter, så tøv ikke med at fortælle det. Så hjælper vi!

Velkommen til Oldebjerg.