Vidste du, at vi hos Oldebjerg kan levere materialer til byggeprojekter? Vi er leveringsdygtige i bl.a. færdigbeton, armering, blokke, isolering og fliser.


Færdigbeton

Vi kan levere et stort udvalg af færdigbeton til hele Sjælland. Vi kan levere flere forskellige miljøklasser, styrker og sætmål. Hvis du er tvivl om hvilken type beton, du skal bruge, kan vi også hjælpe med det.

For spørgsmål og levering; ring til Niels på 57860527.

Armering

Mangler du armeringsnet eller kamstål til forstærkning af betonkonstruktioner? Vi er leveringsdygtige i et stort udvaklg af armering – du kan se mindre udvalg her: https://oldebjerg.dk/armering.

Vi kan levere et endnu større udvalg, du ringer blot til Niels for at høre mere. Det er også ham, du skal have fat i, hvis du er interesseret i at bestille armering.

Du fanger Niels på tlf. 57860527.

Blokke

Hos Oldebjerg kan vi også levere et stort udvalg af blokke til fundamenter og vægge. Vi kan b.l.a. levere et stort udvalg af funda og leca blokke, som du kan se et mindre udvalg her: https://oldebjerg.dk/funda-leca-blokke.

Vi kan levere mange andre typer også – du ringer blot til Niels på tlf. 57860527 for at høre mere eller bestille.

Isolering

Hvis du mangler isolering til eksempelvis terrændæk, kan vi også hjælpe med dette. Vi er bl.a. leveringsdygtige i stort udvalg af S60 og S80, som du kan se her: https://oldebjerg.dk/isolering.

Vi kan dog levere et endnu et større udvalg – ring til Niels på 57860527 for at høre mere eller bestille.

Fliser

fliser og belægning

Står du og mangler fliser til dit byggeprojekt? Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af belægning og fliser fra bl.a. Gammelrand beton. Vi kan f.eks. levere herregårdsfliser, nybrofliser, stort udvalg og størrelser af affasede fliser, drænsten, locksten, fortovsfliser, kørebanefliser, albertslundkantsten samt mange, mange andre. Du kan se et mindre udvalg her: https://oldebjerg.dk/fliser-og-bel%C3%A6gning

Du ringer blot til Niels på tlf. 57860527, hvis du er interesseret. Han kan både besvare spørgsmål og hjælpe med en bestilling.