Oldebjerg har et kæmpe udvalg af pumper, hvad enten det er entreprenørpumper, havepumper, dykpumper, vandpumper, spildevandspumper og pumpebrønde. Læs mere om dem her og få et overblik over, hvilken pumpe du skal bruge.

Entreprenørpumper

Oldebjerg tilbyder Flygt Ready entreprenørpummpe, der er en driftsikker lænsepumpe til byggepladser, oversvømmede områder etc. Denne pumpe håndterer nemt krævende drænopgaver på stedet, og vand med grus og sand er ingen hindring. Flygt Ready-pumpen er bygget i letvægtsmaterialer med en kompakt motor, og trods dens lille størrelse, har denne type pumpe en høj ydelse og stor slidstyrke. Find den her.

Havepumper

Vi udbyder blandt andet en Oldebjerg-pumpe til haven, der bruges til at pumpe rent og let tilsmudset vand, for eksempel fra søer, brønde, vandopsamlingsbeholdere og lignende. Denne pumpe er ideel til løft af vand, eventuelt i forbindelse med havevanding og overrislinger. Du finder den her.

Dykpumper

Hos Oldebjerg har vi et godt udvalg af dykpumper til spildevand/urent vand fra kvalitetsmærket Flygt, som har eksisteret på markedet i over 60 år. Dykpumperne fra Flygt er kendetegnet ved deres gode ydelse, sikre drift, samt lange levetid. Det har gjort dem til det foretrukne valg for mange fagfolk. Vores udvalg af dykpumper til urent vand og spildevand passer til de fleste dræningsopgaver, og du finder derfor velegnede dykpumper til urent vand, hvad end det drejer sig om drænvand, gråt spildevand eller sort spildevand. Du finder vores dykpumper her.

Dykpumpe til urent vand og spildevand

Pumperne i Flygt SX-serien er fremstillet i rustfrit stål, og i et design, der gør dem enkle at håndtere, og nemme at placere på trange steder. Dykpumperne i SX-serien kan håndtere både rent og forurenet vand, og de er derfor velegnede i mange forskellige sammenhænge. Brug for eksempel din dykpumpe i forbindelse med en septiktank, en regnvandsbeholder, eller til at dræne kældre, garager og grøfter.

Har du brug for en dykpumpe til et meget trangt sted, kan du med fordel vælge en af vores Flygt GT-modeller. I stedet for en niveauvippe, har disse modeller niveaurør med flyder, og de kræver derfor endnu mindre plads end andre dykpumper. Dette er særdeles behændigt, for eksempel i forbindelse med smalle brønde.

Hvad end du er på udkig efter en dykpumpe, eller måske en entreprenørpumpe, så kan du finde en billig pumpe her, der passer til dine behov.

Vandpumper

Vi forhandler et bredt udvalg af dykkede vandpumper af kvalitetsmærket Flygt. Flygt-pumper har eksisteret på markedet i over 60 år, og deres gode ydelse, sikre drift, samt lange levetid, har gjort dem til et sikkert valg.

Vores Flygt-pumper er velegnede til de fleste dræningsopgaver, både når det drejer sig om drænvand, gråt spildevand, og sort spildevand. Pumperne er udviklet i et kompakt design, der gør dem enkle at håndtere og lette at placere på smalle steder, for eksempel i en brønd. Vandpumperne fra Flygt er fremstillet i rustfrit stål, og de har et hav af anvendelsesmuligheder. Brug dem for eksempel til at dræne kældre, garager, vejtunnelser og grøfter, eller til vanding.

Hos Oldebjerg har vi uden tvivl lige netop den type vandpumpe du leder efter, og fælles for vores sortiment er, at kvaliteten og holdbarheden er i top. Du finder vores vandpumper her.

Spildevandpumper

En spildevandspumpe fra Flygt er kendetegnet ved dens gode ydelse, sikre drift, og lange levetid. Det har gjort Flygt til det foretrukne valg for mange fagfolk.

Ved at vælge en spildevandspumpe fra Flygt, der har eksisteret i over 60 år, er du sikker på at få et holdbart kvalitetsprodukt. Hos Oldebjerg har vi et bredt udvalg af spildevandspumper, og du kan derfor finde en velegnet pumpe, hvad end formålet er drænvand, gråt spildevand, eller sort spildevand. Se for eksempel nærmere på vores Flygt Ready entreprenørpumpe, som er en lille kraftig pumpe, der fungerer som en driftssikker lænsepumpe til brug på byggepladser, oversvømmede områder, og lignende. Denne pumpe håndterer nemt krævende drænopgaver på stedet, og vand med grus og sand er ingen hindring.

Flygt Ready-pumpen er bygget i letvægtsmaterialer med en kompakt motor, og trods dens lille størrelse, har denne type pumpe en høj ydelse og stor slidstyrke. Vi forhandler desuden dykkede spildevandspumper fra Flygt, der alle er fremstillet i rustfrit stål. Pumpernes design gør dem enkle at håndtere, samt nemme at placere på trange steder. Vores udvalg af spildevandspumper kan håndtere både rent og forurenet vand, og de er derfor velegnede i mange forskellige sammenhænge.

Uanset dit behov, kan du uden tvivl finde den rette spildevandspumpe her. Find vores spildevandspumper her.  

Pumpebrønde

En pumpebrønd har mange anvendelser, den kan opsamle både sort og gråt spildevand, samt kan fjerne drænvand rund om kælderen. Forskellen mellem gråt og sort spillevand er, at gråt spillevand kommer fra gulvafløb, køkken, bad eller vask, mens sort spillevand kommer fra toiletter.

En pumpebrønd opsamler kloakvand, når det regner kraftigt, og når kloaksystem ikke kan nå at lede vandet væk hurtigt nok. Når pumpebrønden er fyldt, bliver spildevand fra dit hus automatisk pumpet ud ved hjælp af en el-pumpe. På den måde slipper du for oversvømmelse i din kælder. En pumpebrønd er konstrueret på den måde, at spildevand fra kloakken ude i vejen ikke kan løbe ind til huset og op gennem afløbet. Der stilles høje krav til pumpebrønde, der skal pumpe spildevandet væk. Pumpen skal være mærket og godkendt til spillevand.

Hvis man taler om en pumpebrønd til sort spillevand, er kravene endnu højere, da pumpen skal være godkendt til spildevand, som indeholder afføring og urin, og vores pumper opfylder alle kraverne. En pumpebrønd kan man også bruge til at fjerne drænvand fra kælderen, hvis drænet ligger lavt i forhold til kloakledningen i vejen. Med en pumpe- drænbrønd kan man desuden undgå at få vand ind gennem utætte kælderydervægge og kældergulve.

Pumpebrønde fungerer på den måde, at den opsamler drænvandet og pumper det over til kloakken. En pumpebrønd er en perfekt løsning til dig, der har oplevet at få vand fra kloakken op gennem et toilet eller et afløb i din kælder, eller hvis du har oplevet oversvømmelse i kælderen med ildelugtende kloakvand. Den største fordelen ved en pumpebrønd er, at den sikrer dig den bedste og sikreste løsning, da den kan rumme et par dages spildevand fra dit hus. Desuden kan brønden opsamle en del vand, så du kan i et vist omfang stadig bruge vand i kælderen, selvom det regner kraftigt, og brønden ikke kan pumpe vandet videre ud i kloakken.

Du finder vores pumpebrønde her.

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud, gode råd og vejledning på 57849023.