Undgå oversvømmelse – og udled mere vand til grundvandet

En faskine, regnvandskassette eller regnvandstunnel er en art hulrum, der graves ned i jorden. Du kan aflede regnvand fra eks. tage til kassetten, som derefter stille og roligt vil sive ned i grundvandet. Dermed kan du være med til at nedsætte belastningen på kloaksystemet, hvilket kan være med til at forhindre oversvømmelser ved skybrud. Det er også en miljøbevidst løsning, da der med en regnvandstunnel udledes mere vand til grundvandet.

Derudover kan du på tilbygninger – skure, garager mv. – undgå at skulle tilkobles det offentlige kloaksystem. Du kan tilkoble tagnedløbet til en tagnedløbsbrønd, som du kan koble videre til faskinerne. Regnvandet løber dermed fra taget og ned i faskinerne uden at komme ind i dit eksisterende kloaksystem. Det kan nemlig være dyrt at få tilbygninger tilkoblet ens eksisterende kloaksystem. Desuden er der ingen grund til at aflede regnvand sammen med spildevandet.

Anlæg faskiner, regnvandskassetter og regnvandstunneller selv

Inden du går i gang med at anlægge faskiner, skal du have tilladelse af kommunen – tag kontakt til Teknik og Miljø-afdelingen. Du må selv anlægge faskiner, hvis de ikke skal tilkobles det eksisterende kloaksystem – ellers skal du have fat i en kloakmester. Derudover skal du ved valget af faskiner tage forbehold for jordtypen.

Hvis du er blevet påbudt separatkloakering kan faskiner være en billig en løsning. Du kan altid ringe til os på tlf. 57849023, hvis du er i tvivl om noget.

Stort udvalg af regnvandstunneller, regnvandskassetter og faskiner

Hos Oldebjerg har vi et stort udvalg af faskiner, regnvandskassetter og regnvandstunneller. Se dem her. De fås med en volumen fra 190 l til 300 l og mange af den kan stables ovenpå hinanden.

Hos Oldebjerg går vi op i at levere miljørigtige løsninger, der passer til netop dine behov. Naturen er en ressource, som vi alle skal passe på. Oldebjerg kan hjælpe dig med at spare på vandet og dermed miljøet – og dine penge. Du kan læse mere om, hvordan du kan være mere med til at spare på de danske vandressourcer her.

Regnvandstunneller

Danmarks billigste målt pr. liter.

Vores regnvandstunneller har en høj volumen og kan lægges ved siden af hinanden. Prisen på tunnellerne er yderst konkurrencedygtige og er et godt valg til private husstande.

Oldebjerg regnvandstunnel (varenr. 230010): Volumen 300l og 60 tons belastning

Regnvandskassetter

Disse regnvandskassetter kan stables ovenpå hinanden eller lægges ved siden af hinanden. Dermed kan der opnås en høj volume.

OT regnvandskassette/faskine (varenr. 360016): Volumen 190 l og 20 t belastning

Funke regnvandskassette (varenr. 60000100): Volumen 272 l

Oldebjerg regnvandskassette m/ inspektion (varenr. 360015): Volumen 285 l og 60 tons belastning

Oldebjerg regnvandskassette (varenr. 360014): Volumen 285 l og 60 tons belastning

EcoBloc regnvandskassetter

Vores EcoBloc regnvandskassetter er yderst gode til industrien, da de har en høj belastning og du kan bygge dem sammen med endeplader og bundplader, således du opnår den størrelse, der passer bedst til dit behov.

Oldebjerg EcoBloc Inspect Flex (varenr. 402005): Volumen 205 l og belastning 60 tons

Sæt pris på grundvandet

Vi skal værne om det gode, danske vand, så generation på generation har samme adgang til godt, rent vand, som vi har.

Du kan finde alle faskiner, regnvandskassetter, regnvandstunneller samt diverse tilbehør her. 

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud, gode råd og vejledning på 57849023.