Uponor bundfældningstank: Nem håndtering, hurtig installation og let vedligeholdelse

Hos Oldebjerg finder du septiktanke og bundfældningstanke til opsamling og rensning af septisk spildevand i områder, hvor der ikke er plads til en kloak.

Nedsivning af spildevand foregår dels gennem en septiktank eller bundfældningstank, hvor selve rensningen foregår, dels gennem en fordelerbrønd og et sivedræn, hvor spildevandet fordeles og udledes over et større areal. Således nedsiver spildevandet langsomt igennem jordlagene og bliver fuldstændig renset, inden det når ned til grundvandet.

Udviklet på baggrund af viden og innovation

Vores nye bundfældningstank på 2,4 m3 med mulighed for integreret pumpebrønd er et resultat af mange års erfaring og innovation. Vores dygtige designere og håndværkere har igennem længere tid arbejdet på at udvikle den perfekte løsning.

Resultatet er en unik tank, der er støbt i et stykke, hvilket giver en stiv konstruktion med høj kvalitet og lang levetid. Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone­ eller pileskovsanlæg.

Du finder tankene her og her.

Lang levetid og dokumenteret kvalitet

Bundfældningstankene er CE­-mærkede og opfylder EN 12566:1 med 3. parts kontrol. Testinstallationer viser fremragende produktegenskaber ift. lang levetid. Partikeladskillelsen er meget bedre end påkrævet, hvilket gavner infiltrationens samlede levetid. Muligheden for den integrerede pumpebrønd tilbydes på baggrund af en velkendt konstruktion, som vi har brugt i flere år på andre typer af produkter.

Du finder tankene her og her.

Hurtig og nem håndtering og installation

Den nye Uponor bundfældningstank er let og nem at transportere, da den er konstrueret til at passe til en standardtrailer. Samtidig giver den flade bund mulighed for, at man kan stable to tanke ovenpå hinanden ifm. transport. Tankene leveres enten med eller uden pumpebrønd. Bundfældningstanken er meget nem at installere takket være en gennemtænkt løsning med løftebeslag.

Du finder tankene her og her.

Let vedligeholdelse

Ved at vælge løsningen med den integrerede pumpebrønd får man let adgang til tank og pumpe fra samme opføringsrør. Det nye opføringsrør har en diameter på 600 mm, hvilket gør inspektion hurtig og nem – du finder opføringsrøret her. Både tilløbet og afløbet er synligt og kan inspiceres. Bundens konstruktion gør det nemt at tømme tanken.

Du finder tankene her og her.

Uponor bundfældningstanke og opføringsrør

Du finder hele vores udvalg af bundfældningstanke her.

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud, gode råd og vejledning på 57849023.