Oldebjerg tilbyder et udvalg af lette dæksler i enten genbrugsplast eller SG-jern. Vi sælger bl.a. letvægtsdæksler til folk, der har gamle, tunge betondæksler på deres brønde. Så kan man selv løfte dækslet af og holde øje med brønden.

Desuden fører vi også et stort udvalg af topringe, brøndringe og kegler i genbrugsplast, som er lette, således du nemt kan udligne niveauforskellen mellem terræn og brønd eller hæve brønddæksel. Deres lave vægt gør, at du selv blot kan lægge ringene eller keglerne ovenpå brønden og evt. lægge et letvægtsdæksel ovenpå.

Vores udvalg af letvægtsdæksler

Vi tilbyder bl.a. dette Ø600 mm dæksel, der opfylder arbejdstilsynets anbefalinger. Dækslet er med løftegreb og børnesikring og kan holde til en belastning på 25t. Vægten er blot 17 kg. Testet af Teknologisk institut og produceret iht. EN 124. Børnesikringen er lavet på den måde, at hvis man løfter op i den ene side, vil dækslet kun kunne åbnes ca. 15-20 cm. Skal man åbne dækslet helt, skal man løfte i begge sider samtidigt.

Vi har også et Ø600 mm dæksel i genbrugsplast med en lav vægt på 25 kg (780/580 x 70/55mm).

Desuden har vi også dæksler i genbrugsplast i Ø425 (535/415 x 60/55mm) og Ø315 mm (510/360 x 60/50mm).

Topringe, brøndringe og kegler

Vi tilbyder også topringe eller brøndringe og kegler, hvis du skal have din brønd op til terræn eller hæve brønddækslet. Flere private husstande har brønde, som ligger under terræn – evt. skjult. Mange kommuner vil gerne have, at skelbrønden ligger i terræn, hvilket du kan bruge vores topringe og brøndringe til. Det er meget nemt selv at hæve et brønddæksel med vores topringe. Du tager brønddækslet af og lægger topringene ovenpå brønden og lægger brønddækslet på igen – hvilket er nemmere, hvis du har et letvægtsbrønddæksel.

Vores topringe og brøndringe samt kegler i genbrugsplast fås i størrelserne Ø280, Ø315, Ø425, Ø600 og Ø800 mm. Du finder hele vores udvalg af topringe, brøndringe samt kegler i genbrugsplast samt letvægtsdæksler her.

Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud, gode råd og vejledning på 57849023.