Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
    Menu Close
    RSS

    Blogindlæg fra september 2018

    Din guide til pumper
    Oldebjerg har et kæmpe udvalg af pumper, hvad enten det er entreprenørpumper, havepumper, dykpumper, vandpumper, spildevandspumper og pumpebrønde. Læs mere om dem her og få et overblik over, hvilken pumpe du skal bruge.
    Oplever du lugtgener fra kloakken? Måske er den gal med vandlåsen…
    En vandlås sørger for, at lugten fra kloakken ikke kommer ud på badeværelset eller køkkenet. Under vasken sidder et afløb med en særlig bøjning på - det er vandlåsen. Der er vand i vandlåsen, som blokerer for lugten fra kloakken - det smarte ved det er, at lugt har sværere ved at trænge igennem vand end luft. Lugten fanges dermed i vandet og kommer ikke videre. Du skal huske at skifte vandet i vandlåsen løbende, ellers begynder det at blive mere og mere beskidt. Når du trækker ud i toilettet eller bruger vand i vasken, erstattes vandet i vandlåsen med nyt vand og det gamle løber videre til kloakken.
    2,4 m3 / 5PE bundfældningstank til minirens- og nedsivningsanlæg
    Udviklet på baggrund af viden og innovation Vores nye bundfældningstank på 2,4 m3 med mulighed for integreret pumpebrønd er et resultat af mange års erfaring og innovation. Vores dygtige designere og håndværkere har igennem længere tid arbejdet på at udvikle den perfekte løsning. Resultatet er en unik tank, der er støbt i et stykke, hvilket giver en stiv konstruktion med høj kvalitet og lang levetid. Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone­ eller pileskovsanlæg.
    Oversvømmer regnvandet din kloak? Regnvandsfaskiner er løsningen!
    En faskine kan opsamle og lede regnvand direkte ned i jorden, hvilket kan aflaste kloakken ved skybrud. Du kan f.eks. anvende faskiner ved til-/udbygning af hus, således du ikke skal koble det nye afløbssystem til kloakken. Hvis tilkoblingen til den eksisterende kloak er vanskelig eller dyr, og hvis der ofte er oversvømmelser af din grund, kan det også være en god idé at etablere en faskine.
    Er du klar til skybrudssæsonen?
    Skybrud sætter kloakkerne på overarbejde, og det kan gå udover din kælder. Hvis du vil undgå at få kælderen oversvømmet, så læs mere her. En løsning på det problem kan være et højvandslukke. Et højvandslukke forhindrer kloakvand i at løbe baglæns i kloakken og op gennem kælderafløbet under kraftig regn eller skybrud. Det kan være et problem, hvis kloakken ude ved vejen ikke kan nå at lede alt vandet væk. Så hvis dine afløb i kælderen ligger for lavt ift. kloakken ude ved vejen, kan du altså opleve oversvømmelse i kælderen. Medmindre du køber et af vores højvandslukker, som i øvrigt er testet af Teknologisk Institut.