Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Kloakrør og fittings PVC og PP

  Kloakrør og kloak fittings PVC og PP i 110mm, 160mm, 200mm, 250mm, 315mm og 400mm samt kloakpropper og slutpropper


  Hos Oldebjerg finder du et kæmpe udvalg indenfor kloakrør og fittings i PVC og PP. Så hvis du vil lave nyt afløb eller udskifte de gamle dele i din installation, er du det rigtige sted. Vi har både små og store PVC rør.

  Fordele ved kloakrør i PVC og PP

  Når du arbejder med kloakrør i PVC eller PP, skal du bare trykke dem godt sammen, og så er de helt tætte. Kloakrør i PVC og PP er derfor meget nemme og fleksible til at arbejde med.

  Kæmpe udvalg af PVC rør

  Se vores kæmpe udvalg af kloakrør i PVC og PP. Alle har sikkerhedsgodkendelser EN 1401-1, EN 1852-1 eller EN 13476-2 og er tilgængelige i stivhedsklasse SN4 og SN8.
  Vores kloakrør i PVC og PP kan du sagtens bruge både indvendigt i huset og udvendigt til afløbet.
  Vi forhandler nogle af de bedste mærker på markedet, som OT, Uponor, Kaczmarek og Ostendorf. Så her får du den bedste kvalitet til de billigste priser.

  Kloak fittings

  Hvis du også har brug for fittings i PVC og PP til dit projekt, så finder du dem her med det samme. Alt inden for kloakbøjninger, kloakgrenrør, kloakreduktioner, kloakrenserør, kloakpropper, skydemuffer, dobbeltmuffe, renserør og mange flere både i PVC og PP mv. Du får altid fittings til kloak til konkurrencedygtige priser hos Oldebjerg!

  Vi har opdelt vores rør og fittings efter størrelse, så du klikker dig blot ind på den størrelse, du skal bruge, og vælger derefter kloak rør eller kloak fittings.