Nedsivningsanlæg | Køb septiktanke & bundfældningstanke her
 
Søg
Filters
Close
Nedsivningsanlæg til biologisk rensning af septisk spildevand i områder hvor der ikke er adgang til en kloak. Et nedsivningsanlæg sammensættes ofte af en bundfældningstank, en pumpebrønd og flere fordelerrør på ca. 15 meter, som nedgraves ca 60cm i jorden. Fra fordelerrørene siver vandet langsomt ned igennem jordlagene og bliver fuldstændig renset inden det når til grundvandet. Her finder du alt i bundfældningstanke og 3-kammertanke med gravitation eller tryk.
Læs mere Luk
Sorter efter
Vis per side
Uponor septiktank Inkl. tætninger til opføringsrør. Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone- eller pileskovsanlæg.
Tanken er meget nem at installere takket være en gennemtænkt løsning med løftebeslag. Tanken passer lige på en standardtrailer, så den er nem at transportere.
8853,08 DKK
Uponor septiktank med pumpebrønd.
Inkl. tætninger til opføringsrør. Excl. opføringsrør og dæksel.
Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone- eller pileskovsanlæg.
Tanken er meget nem at installere takket være en gennemtænkt løsning med løftebeslag. Tanken passer lige på en standardtrailer, så den er nem at transportere.
14364,24 DKK
744,77 DKK
980,09 DKK
Uponor 315 x 858 mm PE-fordelerbrønd med låg til 110 mm gravitationsnedsivning.

Fordelerbrønden er forberedt for op til 6 stk. gravitationsstrenge, hvoraf 2 stk. er forboret. Der medleveres 2 stk. reguleringsenheder.
Fordelerbrønden kan forhøjes yderligere med opføringsrør 400 x 1400 mm.
Skal der anvendes flere sivestrenge, skal der bestilles ekstra reguleringsenheder.
1348,72 DKK
Komplet Uponor sivestrengssæt til gravitationsnedsivning.
Sættet består af fordelerbrønd, rør, fittings og geotextil.
3108,37 DKK
Oldebjerg 40 mm sivestrengssæt 2 x 15 m til tryknedsivning.
Sættet består af rør og fittings.
1777,88 DKK
Komplet Uponor sivestrengssæt til tryknedsivning.
Sættet består af rør, fittings og geotextil.
2503,25 DKK