Nedsivningsanlæg - Køb anlæg til nedsivning af spildevand her
 
Søg
Filters
Close

Nedsivningsanlæg


Hos Oldebjerg finder du alle komponenter til nedsivningsanlæg til biologisk rensning af septisk spildevand i områder, hvor der ikke er plads til en kloak. Nedsivning af spildevand foregår til dels gennem en septiktank, også kaldet en bundfældningstank, hvor selve rensningen foregår, og til dels gennem en fordelerbrønd og et sivedræn, hvor spildevandet fordeles og udledes over et større areal. Således nedsiver spildevandet langsomt igennem jordlagene, og bliver fuldstændig renset, inden det når ned til grundvandet. Formålet med et nedsivningsanlæg er derfor at sikre, at nedsivningen af spildevandet foregår korrekt, og at det altid er muligt at bortlede det vand, der forekommer. Derudover skal nedsivningsanlægget fordele den givne vandmængde jævnt over hele nedsivningsarealet, og sikre den biologiske nedbrydning. Her hos Oldebjerg har vi et godt udvalg af alt det, du skal bruge til dit nedsivningsanlæg til gode priser. Se for eksempel vores bundfældningsta
Læs mere Luk
Sorter efter
Vis per side
Uponor septiktank Inkl. tætninger til opføringsrør. Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone- eller pileskovsanlæg.
Tanken er meget nem at installere takket være en gennemtænkt løsning med løftebeslag. Tanken passer lige på en standardtrailer, så den er nem at transportere.
11509,42 DKK
Uponor septiktank med pumpebrønd.
Inkl. tætninger til opføringsrør. Excl. opføringsrør og dæksel.
Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone- eller pileskovsanlæg.
Tanken er meget nem at installere takket være en gennemtænkt løsning med løftebeslag. Tanken passer lige på en standardtrailer, så den er nem at transportere.
14364,24 DKK
744,77 DKK
819,44 DKK
Komplet Uponor sivestrengssæt til gravitationsnedsivning.
Sættet består af fordelerbrønd, rør, fittings og geotextil.
3108,37 DKK
Oldebjerg 40 mm sivestrengssæt 1 x 15 m til tryknedsivning.
Sættet består af rør og fittings.
862,00 DKK
Oldebjerg 40 mm sivestrengssæt 2 x 15 m til tryknedsivning.
Sættet består af rør og fittings.
1777,88 DKK
Komplet Uponor sivestrengssæt til tryknedsivning.
Sættet består af rør, fittings og geotextil.
2503,25 DKK
Uponor 315 x 858 mm PE-fordelerbrønd med låg til 110 mm gravitationsnedsivning.

Fordelerbrønden er forberedt for op til 6 stk. gravitationsstrenge, hvoraf 2 stk. er forboret. Der medleveres 2 stk. reguleringsenheder.
Fordelerbrønden kan forhøjes yderligere med opføringsrør 400 x 1400 mm.
Skal der anvendes flere sivestrenge, skal der bestilles ekstra reguleringsenheder.
1348,72 DKK

  oldebjerg facebook oldebjerg linkedin