Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Karme og riste

  Brøndkarme og brøndriste


  Hos Oldebjerg finder du et stort udvalg af brøndriste, kloakriste og brøndkarme i mange forskellige størrelser til yderst favorable priser. Du finder helt sikkert den karm eller rist, du skal bruge. Bemærk, at karmene og ristene også fås i støbejern.

  Støbejern testet hos Teknologisk Institut

  Vi sidder i støbejernsudvalget hos Teknologisk Institut, hvor vi er med til at fastlægge kvaliteten og standarderne for det danske marked. Dette, samt vores 30 års erfaring, betyder, at kvaliteten er i top og prisen er i bund.

  Vi har et stort udvalg af riste

  Brøndkarme med rist, rendestensriste, riste til kloak, riste til brønd, kloakriste, brøndriste, runde kloakriste, firkantede riste, brøndriste i støbejern, kuppelriste, kloakriste i støbejern og rendestensriste.

  I vores udvalg af karme indgår bl.a. brøndkarme, rendestenskarme, rørbrøndkarme, brøndkarme med rist. Vi har et stort udvalg af både runde og firkantede karme og riste. Bemærk, at du kan filtere brøndristene og -karmene efter, om de skal være runde eller firkantede.

  Uanset om du mangler en karm eller en rist til brønd, kloak eller andet, så finder du helt sikkert den karm eller rist her. Altid til en god pris!