Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
    Menu Close
    RSS

    Blogindlæg fra august 2018

    Fedtudskiller guide
    I løbet af de seneste par år er belastningen på det kommunale kloaknet blevet øget, dermed også risikoen for driftsforstyrrelser og kapacitetsproblemer. Med henblik på at undgå driftsstop i rensningsanlæg og tilstopning af kloaknettet, kræver myndighederne at spildevandet der udledes i det kommunale kloaknet skal renses for urenheder som fedt, sand, slam og olie/benzin [...]
    Den sikreste løsning til at undgå oversvømmelse i kælderen; en pumpebrønd
    En pumpebrønd opsamler spildevandet fra gulvafløbet og et eventuelt toilet i kælderen. Når pumpebrønden er fyldt, bliver spildevandet fra dit hus automatisk pumpet ud i det kommunale kloaksystem ved hjælp af en eldrevet pumpe. En pumpebrønd installer man, hvis afløbene inde i kælderen ligger for lavt i forhold til kloakken ude i vejen. [...]
    Nyskabende og effektivt system til at fjerne olie fra regnvand og industrielt spildevand
    Oldebjerg har lanceret olieudskilleren, Sepko, som er velegnet til regnvandsafstrømning fra benzinstationer, parkeringsområder og vejterræner samt til behandling af spildevand fra vaskehaller, industriel anvendelse mv. Oldebjerg Sepko olieudskiller er udstyret med markedets mest effektive tyngdeudstillermateriale – nemlig koalescensteknologi.
    Din guide til afløbsrender
    Hvilken type afløbsrende skal jeg jeg bruge? Hos Oldebjerg fører vi et stort udvalg af afløbsrender i både polypropylen og polymerbeton. Denne guide hjælper dig med at finde netop den type afløbrende, du mangler.
    Grundmursplader - effektiv fugtsikring af kælder og gulv
    Hos Oldebjerg finder du stor udvalg af grundmursplader, grundmurskantliste og grundmurssøm med brik. Har du problemer med fugt i huset eller kælder, så løser grundmursplader dit problem.