Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Vandmålerbrønde

  Målerbrønde


  Her finder du målerbrønde.
  Få overblik over dit vandforbrug med en vandmålerbrønd fra Oldebjerg - altid til en god pris. Vores vandmålerbrønde er altid af bedste kvalitet og prisen er helt i bund!

  Vandmålerbrønde i sommerhus

  Mange vælger at have en vandmålerbrønd i sommerhuset for at undgå frostskader på vandmåleren, da sommerhuset ikke er varmet op hele året.. Der er forskellige regler for, hvor vandmålerbrønden skal placeres, så kontakt Teknik og miljø-afdelingen i din kommune for at sikre dig, at du får målerbrønde placeret korrekt.

  Etablering og vedligeholdelse af vandmålerbrønd

  Hvis du skal have en vandmålerbrønd, skal den installeres af en VVS'er. Vedligeholdelsen er dog dit eget ansvar. Vær opmærksom på at holde den tømt for vand. Dette kan være et problem, hvis grundvandet står meget højt. Desuden er det vigtigt, at der er beslag på dækslet, så det ikke skydes af af grundvandet. Vores målerbrønde er selvfølgelig med beslag.
  Sorter efter
  Vis Per side
  Målerbrønd Ø400x1200 mm. inkl. låg & beslag

  Målerbrønd Ø400x1200 mm inkl. låg & beslag

  145970040
  Komplet målerbrøndrør m/ låg og beslag.
  14 stk/palle.

 • Diameter: 400 mm
 • Længde: 1200 mm
 • Materiale: PE/PP
 • 1471,38 DKK eks. moms
  Lager:

  Grundet den store usikkerhed i den nuværende situation, kan der forekomme prisændringer. Vi kontakter dig, hvis det bliver relevant for din ordre. Alternativt kan du kontakte os inden bestilling på 57849023.