Biologisk minirenseanlæg | Køb mini rensningsanlæg til god pris
 
Søg
Filters
Close
Lille renseanlæg til genbrug af spildevand fra én husholdning. Et minirenseanlæg installeres nemt på din private grund, og indeholder både en bundfældningstank og en pumpebrønd. Anlægget opfylder alle de danske krav on rensning af spildevand. Et minirenseanlæg er oftest billig i drift og langt billigere end en tilslutning til det offentlige kloaksystem. Men ikke nok med du sparer penge – så laver du også en yderst miljøvenlig investering.
Læs mere Luk
Sorter efter
Vis per side
BioKube Venus 1850 er et typegodkendt biologisk minirenseanlæg til spildevand fra én husholdning. Anlægget installeres efter en godkendt bundfældningstank og renser spildevandet, så det sikkert kan udledes til en åben recipient. Spildevandet graviterer fra bundfældningstank til den indbyggede pumpebrønd i bunden af renseanlægget. Nedgravningsdybde: 1,60 meter
51797,11 DKK
BioKube Venus 2200 er et typegodkendt biologisk minirenseanlæg til spildevand fra én husholdning. Anlægget installeres efter en godkendt bundfældningstank og renser spildevandet, så det sikkert kan udledes til en åben recipient. Spildevandet graviterer fra bundfældningstank til den indbyggede pumpebrønd i bunden af renseanlægget.
77481,64 DKK