Olieudskillere - Køb olieudskillere til en god pris hos Oldebjerg
 
Søg
Filters
Close

Olieudskillere


Her finder du et bredt udvalg af olieudskillere med forskellig kapacitet til gode priser, udviklet af Oldebjerg. Olieudskillere benyttes til at rense spildevand, forurenet med benzin- og olierester. For at undgå at ødelægge den biologiske rensning af spildevandet, er det vigtigt at dit spildevand renses ved hjælp af en olieudskiller, inden det sendes videre til et renseanlæg. En olieudskiller etableres typisk i forbindelse med et afløbssystem, og olieudskillere i forbindelse med afløb på vaskepladser, autoværksteder og tankstationer er i særdeleshed uundværlige. En olieudskiller fungerer som en tank, som vandet løber igennem. Her udnytter olieudskilleren, at olie er lettere end vand, da olien derfor kan samle sig på vandoverfladen inde i udskilleren. Slam og sand er derimod tungt, og det samler sig i bunden af tanken. Vores olieudskillere udstyret med sandfang, hvilket bevirker, at vandet kan løbe videre fra olieudskilleren, fri for olie, sand og skidt. Hos
Læs mere Luk
Sorter efter
Vis per side
Med en Oldebjerg Sepko olieudskiller kan du fjerne forurening fra spildevand. Oldebjerg Sepko olieudskiller anvendes typisk i forbindelse med spildevand, der indholder olie fra benzinstationer, parkeringsområder, vejterræner, vaskehaller og industriområder. 3 l/s. Excl. opføring og dæksel, se relaterede produkter.
13866,35 DKK
Med en Oldebjerg Sepko olieudskiller kan du fjerne forurening fra spildevand. Oldebjerg Sepko olieudskiller anvendes typisk i forbindelse med spildevand, der indholder olie fra benzinstationer, parkeringsområder, vejterræner, vaskehaller og industriområder. 3 l/s med 600 l sandfang. Excl. opføring og dæksel, se relaterede produkter.
17293,79 DKK
Med en Oldebjerg Sepko olieudskiller kan du fjerne forurening fra spildevand. Oldebjerg Sepko olieudskiller anvendes typisk i forbindelse med spildevand, der indholder olie fra benzinstationer, parkeringsområder, vejterræner, vaskehaller og industriområder. 6 l/s. Excl. opføring og dæksel, se relaterede produkter.
15700,45 DKK
Med en Oldebjerg Sepko olieudskiller kan du fjerne forurening fra spildevand. Oldebjerg Sepko olieudskiller anvendes typisk i forbindelse med spildevand, der indholder olie fra benzinstationer, parkeringsområder, vejterræner, vaskehaller og industriområder. 6 l/s med 1200 l sandfang. Excl. opføring og dæksel, se relaterede produkter.
21975,72 DKK
Med en Oldebjerg Sepko olieudskiller kan du fjerne forurening fra spildevand. Oldebjerg Sepko olieudskiller anvendes typisk i forbindelse med spildevand, der indholder olie fra benzinstationer, parkeringsområder, vejterræner, vaskehaller og industriområder. 10 l/s med 1000 l sandfang. Excl. opføring og dæksel, se relaterede produkter.
41103,16 DKK
Med en Oldebjerg Sepko olieudskiller kan du fjerne forurening fra spildevand. Oldebjerg Sepko olieudskiller anvendes typisk i forbindelse med spildevand, der indholder olie fra benzinstationer, parkeringsområder, vejterræner, vaskehaller og industriområder. 10 l/s med 2000 l sandfang. Excl. opføring og dæksel, se relaterede produkter.
30020,32 DKK
3941,39 DKK
1381,77 DKK
Med vores dæksel kan du nemt betjene inspektionsbrønd, pumpebrønd, septiktanke, olie/fedtudskiller, kommuniktion brønd og andre produkter med afgang til DN 600
1422,05 DKK
Forhøjer passer til Oldebjerg pumpebrønd, sepko olieudskiller, Greasly fedtudskiller og Snigo samletank.
1863,12 DKK
Med Oldebjerg opføringsrør kan du juster og afkorte opføring fra 1000 og ned til 750 mm. Opføring passer til Oldebjerg pumpebrønd, sepko olieudskiller, Greasly fedtudskiller og Snigo samletank. (passer ikke på Snigo 1000L tank)
2447,68 DKK
Med Oldebjerg opføringsrør kan du juster og afkorte opføring fra 1250 og ned til 1000 mm. Opføring passer til Oldebjerg pumpebrønd, Sepko olieudskiller, Greasly fedtudskiller og Snigo samletank.
3328,74 DKK
Oldebjerg teleskopforhøjer til tanke 1250 - 1500 mm
3720,26 DKK
Oldebjerg teleskopforhøjer til tanke 1500 - 1750 mm
4832,83 DKK

  oldebjerg facebook oldebjerg linkedin