Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Betondæksler

  Fuldend dit brønd- eller kloakarbejde med et betondæksel fra Oldebjerg til en god pris. Vores udvalg af brønddæksler finder du her på siden, og brønddækslernes forskellige størrelser gør, at du uden tvivl kan finde et, der passer til din betonkegle og opføringsrør.

  Et betondæksel er, som navnet antyder, et dæksel af beton. Dækslet anvendes ofte sammen med betonkegler, der passer i størrelsen, som afslutning på plastbrønde og opføringsrør, eller som erstatning for ældre dæksler. Vores brønddæksler fås både i en stærk, armeret udgave og i en uarmeret udgave. For eksempel kan vi tilbyde dig et betondæksel uden armering, som passer til en betonkegle på 315 millimeter. Du kan også vælge et yderst stærkt betondæksel med armering, beregnet til en betonkegle på 425 millimeter.

  Et betondæksel giver dig en ordentlig afslutning på dit brønd- eller kloakarbejde, idet det fungerer som tildækning af opføringsrør. Inden betondækslet anvendes en betonkegle, som placeres rundt om opføringsrøret. Betonkeglen giver et stabilt underlag, hvorpå du efterfølgende kan placere betondækslet. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette betonkegle med dertilhørende betondæksel, og det har du mulighed for her hos Oldebjerg. Kig nærmere her på siden, og find den løsning, der bedst opfylder dine ønsker.
  Sorter efter
  Vis Per side

  Betondæksel u/ armering til 200 mm betonkegle

  5827166
  72,73 DKK eks. moms
  Lager:

  Betondæksel u/ armering til 315 mm betonkegle

  192057064
  Betondæksel uden armering til betonkegle 315 mm.
  55,00 DKK eks. moms
  Lager:

  Betondæksel m/ armering til 425 mm betonkegle

  192062055
  Betondæksel med armering 642 mm til 425 mm betonkegle
  90,02 DKK eks. moms
  Lager: