Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Havepumper

  Spar penge på vandregningen med en vandpumpe til haven

  Som boligejer kan du spare mange penge på vandregningen med en havepumpe. Med en vandpumpe til haven kan du nemlig bruge regnvand, når du skal vande din have. Hos Oldebjerg finder du et udvalg af praktiske regnvandspumper, som du kan se på denne side.

  Havepumper til havevanding

  Ved hjælp af en regnvandspumpe kan du nemt vande dine blomster, planter og græsplæne. Havepumpen er nemlig effektiv, når du har behov for at pumpe vand fra et sted i haven til et andet. På den måde kan du hurtigt, og uden de store omkostninger, effektivisere havearbejdet. Desuden slipper du for at slæbe rundt på en tung vandkande. Især i store haver er der ofte brug for en praktisk vandingsløsning, og den får du her.

  Dykpumpe til regnvandstønde

  En havepumpe kan for eksempel nedsænkes i en regnvandstønde, hvorefter vandudtag og pumpestyring fastgøres på kanten af tønden. Tilslut så din haveslange til regnvandspumpen og brug regnvandet til at vande haven.

  Dykpumper

  Du kan også vælge at benytte dig af en dykpumpe, som er velegnet til havevanding og mange andre dræningsopgaver. Dykpumpen nedsænkes eksempelvis i regnvandstønden, eller en anden lignende tank, hvorfra den pumper vandet op. Find vores udvalg af dykpumper her.

  Vælger du at købe en havepumpe, kan du se frem til besparelser på vandregningen og en mere effektiv og praktisk løsning på at vande din have. Du finder helt sikkert en have vandpumpe, der passer til dit behov her hos Oldebjerg.
  Sorter efter
  Vis Per side
  XAJE80B Oldebjerg Pumpe til Haven JET HP 0,8 V.230 50Hz

  Oldebjerg pumpe 1¼" X-AJE80B JET til haven

  12302103
  Dykpumpe til regnvandsanlæg.

 • Spænding: 230V
 • Effekt: 0,60kW
 • Ydeevne: 0,80HK
 • Frekvens: 50Hz
 • Tryk: 4,1bar
 • Tilslutning: 1¼"
 • 4815,00 DKK eks. moms
  Lager:

  Grundet den store usikkerhed i den nuværende situation, kan der forekomme prisændringer. Vi kontakter dig, hvis det bliver relevant for din ordre. Alternativt kan du kontakte os inden bestilling på 57849023.