Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Svanehalse

  Hos Oldebjerg finder du et bredt sortiment af rør, for eksempel disse svanehals udluftningsrør. Svanehalse kan benyttes til en række forskellige udluftningsprojekter i forbindelse med din bolig, samt ved diverse kloak- og brøndprojekter. Kig nærmere på vores udvalg af svanehalse her på siden, og find det rette rør til dit projekt.

  En svanehals er nyttig i en lang række situationer, hvor der er brug for at etablere en form for udluftning. For eksempel kan regnvand løbe ind i din krybekælder, hvis husets sokkelriste er placeret for lavt, det vil sige helt eller delvist under terræn. Det kan give fugtskader og skimmelsvamp i krybekælderen, i gulvkonstruktionen og i fundamentet. For at undgå, at regnvandet trænger ind gennem sokkelristene kan du vælge at lukke risten helt af. I stedet kan du så etablere udluftning ved hjælp af svanehalse, der består af galvaniserede rør i jern. Således sikrer du huset en god ventilation, og samtidig undgår du fugtskader.

  Her på siden kan vi tilbyde et Ø110 svanehals udluftningsrør i galvaniseret jern, eller et Ø75 svanehals udluftningsrør, ligeledes i galvaniseret jern. Vores udvalg af svanehalse er velegnede til mange forskellige former for passiv ventilation. For eksempel kan de tilsluttes drænrør, som via svanehalsene således får luftudtag i det fri.
  Sorter efter
  Vis per side

  Svanehals udluftningsrør Ø75, galvaniseret

  JU3501-075
  1011,02 DKK inkl. moms
  Lager:

  Svanehals udluftningsrør Ø110, galvaniseret

  JU3501-108
  1348,04 DKK inkl. moms
  Lager: