Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Svanehalse

  Svanehals udluftningsrør


  Hos Oldebjerg finder du et bredt sortiment af rør, for eksempel disse svanehals udluftningsrør. Svanehalse kan benyttes til en række forskellige udluftningsprojekter i forbindelse med din bolig, samt ved diverse kloak- og brøndprojekter. Kig nærmere på vores udvalg af svanehalse her på siden, og find det rette rør til dit projekt.

  Hvorfor skal jeg bruge en svanehals?

  En svanehals er nyttig i en lang række situationer, hvor der er brug for at etablere en form for udluftning. For eksempel kan regnvand løbe ind i din krybekælder, hvis husets sokkelriste er placeret for lavt, det vil sige helt eller delvist under terræn. Det kan give fugtskader og skimmelsvamp i krybekælderen, i gulvkonstruktionen og i fundamentet. For at undgå, at regnvandet trænger ind gennem sokkelristene kan du vælge at lukke risten helt af. I stedet kan du så etablere udluftning ved hjælp af svanehalse, der består af galvaniserede rør i jern. Således sikrer du huset en god ventilation, og samtidig undgår du fugtskader.

  Her på siden kan vi tilbyde et Ø110 svanehals udluftningsrør i galvaniseret jern, eller et Ø75 svanehals udluftningsrør, ligeledes i galvaniseret jern. Vores udvalg af svanehalse er velegnede til mange forskellige former for passiv ventilation. For eksempel kan de tilsluttes drænrør, som via svanehalsene således får luftudtag i det fri.
  Sorter efter
  Vis Per side
  OT svanehals udluftningsrør Ø75mm, galvaniseret

  OT svanehals udluftningsrør Ø75mm, galvaniseret

  222219075
  Galvaniseret svanehals Ø75 mm fra OT.

 • Diameter: 75 mm
 • 876,00 DKK eks. moms
  Lager:
  OT svanehals udluftningsrør Ø110mm, galvaniseret

  OT svanehals udluftningsrør Ø110mm, galvaniseret

  222219110
  Galvaniseret svanehals Ø110 mm fra OT.

 • Diameter: 110 mm
 • 1240,00 DKK eks. moms
  Lager: