Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
  Menu Close

  Karme og dæksler

  Brøndkarme og brønddæksler for kloak

  Hos Oldebjerg lagerfører vi et stort sortiment af brøndkarme og brønddæksler til både private og professionelle til konkurrencedygtige priser.
  Vi har et stort udvalg af karme og dæksler for kloak i både støbejern, komposit samt smedejern. Produkterne kan fås i mange forskellige størrelser.
  Brøndkarmene og -dækslerne bruges til afledning af regnvand fra overfladen samt afledning af spildevand fra beboelser. Vi fører desuden også et udvalg af kørebanedæksler.

  Støbejern testet hos Teknologisk Institut

  Vi sidder i støbejernsudvalget hos Teknologisk Institut, hvor vi er med til at fastlægge kvaliteten og standarderne for det danske marked. Dette, samt vores 30 års erfaring, betyder, at kvaliteten er i top og prisen er i bund. Find dit næste støbejernsdæksel her.

  Vi fører et stort udvalg af egenproducerede støbejernsdæksler, støbejernskarme og støbejernsriste i mange forskellige størrelser. Vi har karme og dæksler i SG-jern, betondæksler, betonkegler, dæksler i genbrugsplast, kegler i genbrugsplast, letvægtsdæksler, karme og dæksler i smedejern, gråjern og glasfiber. Dermed kan du altid finde et bredt sortiment af kloakdæksler og brønddæksler hos os. I vores udvalg af karme indgår bl.a. brøndkarme, rendestenskarme, rørbrøndkarme, brøndkarme med dæksel, brønddæksler med karm, brøndkarme og dæksler, kørebanedæksler samt kloakdæksler med karm. Desuden har vi firkantede karme med og uden dæksel samt firkantede dæksler. Vi har altså alt inden for brønddæksler og brøndkarme.

  Logodæksler

  Ved bestilling af min. 50 stk., kan du få dem som logodæksler uden merpris.

  Hvad er fordelen ved sejjern?

  Sejjern dannes ved at tilsætte magnesium til den smeltede jernmasse. Grafitten optræder nu ikke længere i form af flager, men er koncentreret i kugleformede grupper. Linjer, der før kunne fremme revnedannelser, er nu forsvundet. Det betyder, at tryk styrken og brudforlængelsen, er øget betydeligt i sejjern. Derfor kan godstykkelsen gøres mindre end i gråjern, hvilket betyder lavere vægt for produkter støbt i sejjern. Sejjern er desuden mere ”elastisk” og kan bedre optage stød end gråjern.

  Find din næste karm og dæksel hos Oldebjerg - du vælger blot størrelsen nedenfor og du ser vores store udvalg!