Attraktive priser på Oldebjergs nye samletanke
 
Søg
Filters
Close

Attraktive priser på Oldebjergs nye samletanke

1. februar 2016

Attraktive priser på Oldebjerg Snigo samletanke

Netop nu er Oldebjerg i fuld gang med at introducere Oldebjerg Snigo samletanke. Samletankene er den seneste nyhed i en lang række af spændende produktnyheder.

Oldebjerg Snigo samletankene kan både bruges til at samle og opbevare bl.a. drikkevand, regnvand, vanddepoter til brandbekæmpelse, spildevand, væsker til landbruget og fødevareproduktion, samt til industriel spildevand og aggressive væsker.

“Vi har længe kigget efter en fleksibel og kosteffektiv løsning, som kan gøre vores sortiment af samletanke komplet”, siger direktør Per Kaaber. “Med Oldebjerg Snigo samletankene og GRAFs Platin tanke står vi stærkt på det danske marked”.

De nye Oldebjerg Snigo samletanke fås i størrelser fra 1.000 helt op til 50.000 liter. De er formstøbte i polyethylen, og det avancerede design gør dem både stærke, stabile og lette på samme tid. Tankenes forstærkningsstrukturer gør at de let modstår både jordens og grundvandets vægt.

“Det har været vigtigt for os at tankene er I høj kvalitet, og at de kan fås til attraktive priser. Vi vil gerne levere løsninger til både små og store byggeprojekter, så der skal være noget for enhver pengepung. Vi har fået et fantastisk respons når vi har præsenteret de nye tanke for vores kunder, og vi har allerede modtaget de første bestillinger. Så vi har store forventninger til at Oldebjerg Snigo tankene vil sælge godt på det danske marked”, slutt  er Per Kaaber.

Skriv en kommentar
Kommentarer
03-02-2016 14:04
AzCAIaEQEQ

zGKlr2 http://brothosonkonlonwon.ru

13-05-2017 11:36
النادى الاهلى

Hi,I check your new stuff named "Attraktive priser på Oldebjergs nye samletanke" regularly.Your humoristic style is awesome, keep doing what you're doing! And you can look our website about [url=http://ahlawia.com/new/category/%d8%a7%d9%84%d9%86%d8%a7%d8%af%d9%89-%d8%a7%d9%84%d8%a7%d9%87%d9%84%d9%89]النادى الاهلى[/url].

  oldebjerg facebook oldebjerg linkedin