Søg

Tlf: 57 84 90 23  -  Mail: info[at]oldebjerg.dk

Alle kategorier
    Menu Close

    Topcon RL-H5A rotorlaser

    Topcon RL-H5 serien er designet til høj præcision og et stort arbejdsområde for alle laser applikationer fra almindelig nivellering og udgravning til generelle byggeprojekter.

    Den nye laser RL-H5 indeholder alle de funktioner der er behov for på byggepladsen. Topcon har tradition for at levere entreprenørerne med pålidelige og robuste lasere med høj præcision. Topcon RL-H5 serien tilbyder entreprenører flere driftsmuligheder til en overkommelig pris, uanset jobkravene - maskinstyring, kote kontrol, nivellering af fundamenter og kontrol af udgravninger til pools, terrasser eller indkørsler. Topcon RL-H5A er næste generation af selvnivellerende byggelaser. Den giver mulighed for op til 60 timers kontinuerlig brug med det genopladelige batteri eller 100 timer med (4) D-cellebatterier. Topcon RL-H5A har styrke og rækkevidde til at dække en arbejdsplads på op til 800 m diameter. Med en IP66 rating kan Topcon RL-H5A modstå støv, pludseligt regn og endog voldsom nedbør.
    SKU: 1026026-01


    Find datablade, dokumenter mv. under "Downloads" længere nede på siden.

    Tilgængelighed: Ikke på lager - i restordre og vil blive bestilt hos leverandøren.

    Grundet den store usikkerhed i den nuværende situation, kan der forekomme prisændringer. Vi kontakter dig, hvis det bliver relevant for din ordre. Alternativt kan du kontakte os inden bestilling på 57849023. 

    Ring for pris
    i h
    Produktspecifikationer
    Produkt Laser
    Bredde 211mm
    Højde 205mm
    Længde 172mm
    Vægt 5500g
    Produktspecifikationer
    Produkt Laser
    Bredde 211mm
    Højde 205mm
    Længde 172mm
    Vægt 5500g
    Produkt tags